Verzending & Retour

De artikelen worden met de hand en naar wens van de klant gemaakt.

Hierdoor hebik de producten niet altijd op voorraad liggen.
Er geldt een maximale levertijd van 2 weken.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:

€ 4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

België, Duitsland, Frankrijk, Italië:

€ 9,95 voor bestellingen onder de € 150,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD.

 

Retourneren

Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor alle andere producten geldt:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via LeaLHinfo@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.